קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/04/2015 | 14:58 | מאת: דבורה

מתקלתי לאחרונה בהרבה פרסומים ומאמרים על קנדידה. מה התופעות והאם זו מחלה שניתן לטפל בה? ובעצם איך בודקים תודה

שלום לדעתי כל הבדיקות לגילוי קנדידה בנוזלי הגוף השונים מיותרות! אבחנת הקנדידה היא קלינית בלבד! מורה שלי לימד אותי שמטפלים בחולה ולא במעבדה שלו. דר דיין

18/04/2015 | 23:45 | מאת: לא מובן

כתבת:" מורה שלי לימד אותי שמטפלים בחולה ולא במעבדה שלו." האם ב מאה ה-21 אתה מטפל בחוליך על פי הסימנים הקליניים בלבד ללא הסתמכות על בדיקות המעבדה שלהם? קופות החולים ישמחו לחסוך כך הרבה כסף על בדיקות מעבדה מיותרות ויקרות. ואולי לא הבנתי מה כוונתך. אפשר הסבר?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת