פטריה וגינלית אצל בת הזוג

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/04/2015 | 23:26 | מאת: דניאל

אני נשוי מזה 5 שנים ללא ילדים. סה"כ אנו בזוגיות כבר 7 שנים. לאישתי יש מדי כמה חודשים פטריה בנרתיק וכשהיא מטופלת באגיסטן זה עובר. כמו כן היא סובלת ממעי רגיז. האם יש קשר בין הדברים? האם אני יכול להידבק או להדביק אותה איכשהו (אנחנו בני זוג קבועים). אודה לתשובה כי אנחנו מתכננים להביא ילד בקרוב. בברכה דניאל

שלום לפי התיאור הקליני לאשתך יש פטריית קנדידה במערכת העיכול וזה מקור ההדבקה החוזרת של הנרתיק. קנדידה ברוב המקרים לא מועברת במגע מיני. יש לתת לאשתך טיפול משולב כנגד קנדידה גם במערכת העיכול וגם בנרתיק וכך יגדלו סיכוייה להפטר מהפטריה. הייתי ממליץ מאד לעשות זאת לפני ההריון. דר דיין

13/04/2015 | 15:28 | מאת: שוב אני

שנקרא לקטל (שאמור למנוע גם זיהומים אם יש) איזה טיפול יש לקנדידה במערכת העיכול? תודה..

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת