פצעים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/04/2015 | 11:03 | מאת: ברוריה

שלום רב לפני מספר חודשים בעת טיול בחו"ל הופיעו לי על הבטן ואך ורק שם פצעים מוגלותיים הם נעלמו לאחר כמה זמן כשחזרתי ארצה. לפני כשבוע הם הופיעו שוב. עשיתי לאחרונה בדיקות דם שלא הראו על שום בעיה מיוחדות הפצעים אינם כואבים ואני חשה בטוב. אך הם מוזרים מאוד מופיעים כאמור רק על הבטן ואינם אסטטים. נשארות צלקות מהגלדים מה זה? והאם זה מראה על בעיה נוספת בגוף? תודה

שלום הייתי שמח לקבל כמה שיותר פרטים קליניים. בת כמה את? מחלות רקע? טיפול תרופתי זה או אחר? ועוד ועוד דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת