נדודי שינה ואפילפסיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/04/2015 | 10:51 | מאת: מומי

ני כבת 50 , בגיל המעבר לפני כשנתיים היה לי התקף אבוד הכרה שהוגדר כאפילפסיה לא היו לי יותר התקפים עד לפני כחודשיים שהיה לי התקף נוסף מאז אני מטופלת בלמיקטל, כמט כן אני סובלת מנדודי שינה שהוחמרו בזמן האחרון פניתי לפסיכאטר שנתן לי ציפרלקס וקלונקס, מאז אני עיפה מרבית היום ישנה בלילה עם התעורריות רבות וקמה בבוקר עם כאבי ראשץ שאלתי היא האם ניתן לטפל ברפואה המשלימה בתופעות אלה לפחות בבעיות השינהץ אודה לך מאד על תשובתך.

שלום אפשר לנסות. לא פשוט אך ברור שכך הטיפול שאת מקבלת נכשל !! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת