אנא עזרתך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/04/2015 | 11:56 | מאת: תמי

לפני כחודש עשיתי ספירת דם והכל היה תקין עשית גם בדיקת אולטרסאונד של הבטן(טחול כבד לבלב כיס המרה ) וגם הכל היה תקין לפני יומיים הקאתי 12 פעם וגם היו לי שלשולים כבר במשך שבועיים בערך יש לי כאבים בפרקים ובעצמות והיום כל היום הייתה לי הרגשה של חולשה לא יכולתי ללכת ואפילו בקושי לעמוד השאלה שלי זה אם בבדיקת דם לפני חודש היה הכל תקין אז יש צורך לעשות אותה עוד פעם האם משו יכול להשתנות תוך חודש ? כל כמה זמן צריך לעשות בדיקת דם ? ומה הסיבה לחולשה שלי והאם יש אפשרות שיש לי סרטן הדם או אנמיה?

שלום מצטער - רוצה מאד לעזור - אך-- לא יכול אפילו לנסות לעזור מבלי לקבל את כל הפרטים הקליניים הקשורים בך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת