טיפול לא תרופתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/04/2015 | 12:03 | מאת: ויקי

שלום רב: מזה שלושה חודשים הנני לוקח כדור טמבוקור במינון 100 מ"ל ליום. במקביל אני לוקח כדור של אספירין micropirin טבליות מ"ג 100 . זה תקופה של מספר שבועות אני סובל מתחושת קבס וצרבת. חשוב לציין כי עד היום, אני בן 47 , לא סבלתי כלל מתופעות מעין אלו. האם באפשרותכם להמליץ לי על טפול שאינו תרופתי אלא דיאטטי כדי להתגבר על תופעה זו ? האוכל שאני אוכל הוא בריא יחסית. נא המליצו על מאכלים שעלי להמנע מהם או מאכלים שיכולים לשפר את המצב. תודה מראש.

שלום למה אדוני לוקח טמבוקור? האם בגלל הפרעות קצב? אם כן יש ברשותי תכשיר טבעי צמחי חסר תופעות לוואי והוא יעיל כמו הטמבוקור ויותר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת