הליקובקטר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/05/2015 | 10:36 | מאת: lori

יש לי מספר שאלות: 1) האם תזונה נכונה יכולה למנוע חזרת החיידק לאדם שהיה לו אותו בעבר. 2)האם אדם שחלה בעבר בחיידק זה צריך להשאר תחת מעקב רפואי? 3) האם ישנו סיכון להחלות בסרטן בכיבה בעתיד? אודה לך באם תוכל להפנות אותי למקורות מידע נוספים על חיידק זה ודרכי טיפול אפשריים בו. תודה רבה רבה...

שלום התשובה לכל השאלות חיובית עם הסתיגויות מרובות. עליך להכנס לויקיפדיה ולקרא ואם יהיו שאלות מיוחדות אתה מוזמן דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת