גסטרו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/05/2015 | 15:16 | מאת: דליה

בתי בת 26 בריאה ואינה לוקחת תרופות כלשהן, אך סובלת מגיל 18 מכאבי בטן. כל הבדיקות שנעשו לה כולל גסטרו וגניקולוגיות במשך כל השנים היו תקינות והיא לא קיבלה שום טיפול בעניין למעט כדורים נגד כאבים. (היציאות שלה סדירות). האם ישנו טיפול מומלץ לכאבי בטן, האם טיפול הומופאתי יכול להקל עליה.

שלום טיפול הומיאופתי יכול לעזור-אך גם שינוי הרגלי אכילה ודיאטה מתאימה ואולי טיפול באפשרות של קיום מזהם במערכת העיכול דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת