שאלה על מלח אנגלי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/05/2015 | 17:07 | מאת: תמר קראוס

שלום לך ד"ר דיין קודם כל אני חייבת לך הרבה תודות. דרך הראיון אתך בזמנו בירחון מנטה, התוודעתי אליך ואל שיטתך, ואח"כ גם הדפסתי דפים מהאתר שלך, והשיטה שלך עובדת מעולה עבורי. עברתי ל 5 שעות רווח בין ארוחות, ניקוי מעיים עם מלח אנגלי מדי פעם, שמירה על צירופי מזון, עיסוי מעיים, וכל זמן שאני מקפידה, אני מרגישה מעולה. הבעיה שלי עכשו: אין להשיג מלח אנגלי בשום מקום. הבקשה שלי: שתפנה אותי למקור שאולי ניתן להשיג ממנו מלח אנגלי, אפילו כמות קטנה, כדי לא להפסיק את התהליך לגמרי. שוב המון תודה לך והרבה בריאות !!! תמר [email protected]

שלום בכל בית מרקחת ניתן להשיג מלח אנגלי. ניתן גם להשיג אצלי במרפאה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת