מערכת העיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/05/2015 | 15:56 | מאת: רמי

שלום ד"ר, חזרתי לפני כחודשיים מהמזרח הרחוק ומאז יש לי שילשולים וכאבי בטן, בבדיקות שעשיתי בקופת חולים לא איתרו שום בעיה. לאחרונה ראיתי גם דם בצואה ואני מודאג. מה אתה מציע לי לעשות? תודה רמי

שלום יש לחזור על בדיקות צואה ותרביות צואה. יש לשקול ביצוע קולונוסקופיה דר דיין

06/11/2021 | 16:34 | מאת: סיון

שלום מעניין אותי לדעת מה איתך עכשיו? גילו לך משהו? כי יש לי שבוע וחצי בחילות במיוחד אחרי אוכל ונראה לי שראיתי דם בצואה וזה הלחיץ אותי אשמח לתשובנ

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת