בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/06/2015 | 10:30 | מאת: עמליה

שלום רב, בתקופה האחרונה אני סובלת מנפיחות מתמדת בבטן מלווה גם בגזים. אחרי כל ארוחה [קלה- של סלט, טונה וירקות מבושלים] אני מרגישה נפיחות. לדעתי זה נובע מאוכל [אני בדיאטה אצל דיאטנית] למרות שלא עשיתי שינוי מיוחד כלשהו. מה שכן אני אוכלת הרבה חסה וטונה. בנוסף ( אם זה קשור) אני עושה הרבה ספורט, שותה הרבה מים. אשמח לשמוע לדעתך ממה זה יכול לנבוע. ומה אפשר לעשות לשיפור?

שלוםם יש קושי בעיכול הירקות המרובות שאת אוכלת והתוצאה תסיסת המזון וגזים. קנדידה באה בחשבון דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת