תחושה רעה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/06/2015 | 09:26 | מאת: דני

שלום.. אני בן 17 וחצי ועד לפני שנה בערך חשתי בריא לחלוטין, אולם לאחר מכן התחלתי לחוש בהדרגתיות ברע. זה בא לידי ביטוי בתיאבון פיתאומי (אפילו לאחר ארוחה גדולה), בחולשה מסויימת, חוסר ריכוז ותחושות מוזרות באיזור הבטן. חשוב לציין שאני אוכל לא מעט ומשקלי נורמלי לגילי וגובהי אולם אני נראה רזה מאוד. לפני שנה חששתי שזה תולעים בבטן לכן לקחתי כדורים אולם זה לא שיפר את הרגשתי. מה יכולה להיות הבעיה?

שלום אני לא פותר תשבצים! תעשה בדיקות דם כלליות ואז צור קשר דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת