לשון שורפת וכואבת מאדדד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/06/2015 | 21:45 | מאת: תמי

שלום, אני סובלת מאד מאד מלשון צורבת ומכתמים אדומים כואבים מאד, שמקשים על הדיבור ויש כאבים בבליעה. הייתי אצל טיפול נטורופאטי, ונאמר לי שיש לי קנדידה. אני שומרת על תזונה תואמת קנדידה, אך הלשון ממשיכה להציק באופן נוראי. אין לי איכות חיים בכלל ואני סובלת מאד. אם במקרה אכלתי קצת פלפל שחור בתבשיל, כל הלשון פורחת וכואבת. הורדתי המון מוצרים ושום דבר לא עוזר. גם אורלגל לא עזר לי. רופא המשפחה לא ממש יודע מה זה ונתן לי לעשות בדיקות דם והפנייה לגסטרו ולרופא פה ולסת. אבל זה יכול לקחת חודשים ואני צריכה אבחון והקלה דחוף. הלשון שלי בחלקה לבנה עם כתמים אדומים כןאבים מאד וגם גבשושיות כואבות. אין לי פצעים לבנים. איך אפשר לדעת עם זאת פטריית קנדידה או פטרייה, או משהו אחר? אנא תעזרו לי.

שלום עשי 2 אינפוזיות של ויטמינים והתחילי לטפל בסירופ ניסטטין. אם אין הטבה תוך מס ימים יש לבצע ביופסיה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת