כאבי בטן בעיות עיכול והתקן מירנה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/07/2015 | 09:38 | מאת: אורית

שלום האם יש קשר בין כאבי בטן לא בבטן התחתונה אלה בשאר אזורי הבטן,ובעיות עיכול ויציאות(יותר עצירויות עם יציאות רכות) להתקן מירנה?? אני מרגישה שמאז ההתקנה יש לי די פעם כאבים ובעיות עיכול, הלכתי לאולטרסאונד בטן היה תקין, אולטרסונד רחם הכל תקין והלכתי לרופא גסטרו נתון לי כדורים למעי הרגיז אנציפלמד וקולוטל....ואמר להמנע מחלב שבועיים לראות אם יש רגישות....כל חיי לא היתה לי בעיה עם אוכל האם יכול להיות פתאום!? לא כדאי לעשות בדיקות דם לרגישות גלוטן וחלב? אני חוששת שאולי כל זה מהמירנה...אשמח לתשובתך בנושא תודה

שלום יש מקום לעשות בירור מקיף. יכול להיות קשר בין ההתקן לכאבי בטן דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת