בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/07/2015 | 07:11 | מאת: דליה

אני בגיל 60.שוקלת 78 גובה 163,כולסטרול גבוה וכבד שומני בחמש השנים האחרונות אני חשה חוסר נוחות באיזור הבטן העליון הבטן כל הזמן נפוחה כמו חודש תשיעי ולפעמים קשה לנשום גם כאשר אני אוכלת מעט זו אותה נפיחות אין לי כאבים.יציאות סדירות כל בוקר.משתדלת לא לאכול ג'אנק ומעט סוכרים ולמרות זאת הבטן כמו בלון. עושה גם הליכות מה דעתך ד"ר? עשיתי סיטי בטן ואולטרסאונד לפני כמה שנים הכל היה תקין

שלום יש לך עודף משקל של לפחות 10 קילוגרם ועודף זה מצטבר במרכז הגוף. נסי לרדת במשקל וחלק ניכר מהנפיחות יעבור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת