צהבת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/07/2015 | 11:23 | מאת: אנונימי

שלום המצב אצלי די מתוסבך ולא מבחינה רפואית לפני חודש ומשהו הבחנו לי צהבת , עכשיו הרופא שלח אותי ל-CT שם הכל תקין חוץ ממשהו קל בפפילה עכשיו העיניים שלי כבר לא צהובות כבתחילה וגם הגירודים לא קיימים בכלל חוץ מעיקצוצים אחת להרבה זמן עכשיו הבעיה העיקרית היא , שיש פרט שהתביישתי לספר לרופא ואני משוכנע שזה מה שגרם לצהבת ..ובינתיים הרופא מבחינתו רוצה להמשיך טיפול של בדיקות יותר פולשניות ואני חושב שאם היה יודע את הפרט הזה שלא סיפרתי הוא היה מציע דרך טיפול שונה , ובינתיים יש לי תחושה שאני רק מסתבך עם זה בבדיקות שלא לצורך .. עד כמה זה משפיע על ההחלטה של הרופא להמשך הטיפול?

שלום הרופא חושד על בעיה באזור הפפילה. אם יש לך פרט שמשמעותי למצבך-ספר אותו בדחיפות לרופא. מרופא לא מתביישים! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת