לשון שורפת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/08/2015 | 09:04 | מאת: תומר

שלום מזה למעלה מחצי שנה אני סובל מלשון שורפת בעוצמה משתנה של מכמעט לא מורגשת עד לתחושת שריפה משמעותית בליווי כאבים ולעתים דימומים קלים. בנוסף יובש חזק בפה בעיקר בזמן שינה, שכבה לבנה על הלשון ואפילו טיפה מצהיבה בצדדים לפעמים וגבשושיות קטנות אדומות על כל הלשון. הייתי מס' פעמים אצל רופאה מומחית לרפואת הפה בביה"ח. בהתחלה ההשערה שלה היתה שזו פטריה (ללא בדיקת מעבדה) ולאחר טיפול בדקטרין(שדווקא הגביר את הכאב) שלא עזר היא נוטה לשלול זאת. מעבר לזה- אין לה שום רעיון ממשי לסיבה לכאב. אני ממש סובל, לא מצליח להנות מאוכל ובאופן כללי. אשמח לעזרתך תודה

שלום הייתי מתקיף הבעיה מכמה כיוונים. 1. נותן לך 2 אינפוזיות של כל הויטמינים והמינרלים. 2. נותן טיפול מקומי ללשון עיי מי אוזון וטיפול בכדורי ניסטטין. 3. משנה את התזונה שלך דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת