יובש בפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/08/2015 | 10:21 | מאת: נורית

בערך כשבועיים מרגישה פה יבש מאד. אני רצה לעיתים קרובות לשירותים בכדי לעשות שתן. אני מתוך הרגל בקושי בקושי שותה.איני מרגישה צורך לשתות. לציין, שגם העינים, ריריות האף ואפילו הנרתיק יבשים. מרגישה כאילו הכניסו אותי לארגז חול. אני מטופלת באופן קבוע באלטרוקצין בגלל תת פעילות, וכרגע מאוזנת. בדיקת שתן כללית ותרבית +בדיקת סוכר - תקינים. בתודה מראש.

שלום נסי למשך שבוע לשתות מים בכמות של 3 אחוז ממשקל גופך ותראי אם תהיה הטבה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת