מיחושים בבטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/09/2015 | 10:44 | מאת: ירדן

שלום רב, שמי גלית אני בת 34 ומזה כמה שנים סובלת מתחושה לא נעימה בבטן בפרט אחרי אוכל - נפיחויות, גזים קרקורים וכאבים בבטן תחתונה. אציין כי איני סובלת מעצירויות, אני נוטלת בקביעות אסידופולוס שמקל במעט, ומדי פעם גם אינזימים ללא תועלת. מזה כשבוע שותה בכל יום מיץ עשב חיטה, על קיבה ריקה שמגביר תחילה את כאב הבטן, ואחכ חוזר למצב הקיים. האם להמשיך עם העשב חיטה? מה ניתן לעשות על מנת להקל על כאבים אלו. תודה על תשובתכם.

שלום חייבת לבוא לשיחה לבירור ולטיפול. מיץ נבט החיטה אינו פתרון דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת