כאבי בטן לאחר שתיית חלב בבוקר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/09/2015 | 08:49 | מאת: אלירן

שלום דוקטור. בן 29, בריא בד"כ. בכל בוקר כשאני מתעורר אני צריך לשירותים וזה הרגל שפיתחתי ואתו אין בעיות. אך לאחר שתיית כוס קפה עם חלב אני צריך לחזור בריצה לשירותים. דבר דומה קורה עם יוגורט. בדכ צואה רכה מאד. מה גם שאני לא מסוגל לאכול משהו בנוסף לקפה. עם מוצרי חלב כמו גבינות קשות אין לי רגישות. האם זה אומר שאני רגיש ללקטוז?

שלום קרוב לוודאי שכן ניתן לבדוק רגישות ללקטוז - לא חובה . יש להחליף החלב הניגר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת