אם אני מפסיקה לאכול ב9 בערב, אני אח"כ עוד פעם רעבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/09/2015 | 07:30 | מאת: דליה

לד"ר דיין היקר, שמעתי שאתה ממליץ , לפי שיטת מאייר, להפסיק לאכול מוקדם יחסית ב 20-21. וגם לא לאכול בארוחה האחרונה הזו, משהו עם המון סיבים. כי זה לוקח הרבה שעות למע' העיכול, כדי לפרק, ואז היא לא במנוחה, בזמן השינה. אני מאד חושבת שטוב לתת למע' העיכול מנוחה, כדי שלא תפריע בשינה. ובפעמים שהצלחתי להפסיק לאכול מוקדם, באמת ישנתי הרבה יותר טוב. הבעיה שאם אני מפסיקה לאכול בשעות האילו, בסביבות 23:30 תופס אותי רעב עוד פעם. ובמיוחד אם לא אכלתי משהו עם סיבים, שמתפרק לאט. כלומר מצד אחד אני לא רוצה לאכול משהו עם סיבים, כי זה קצת "לרמות" את המערכת, וכן לתת לה שעות להתעסק עם הפירוק של זה. אבל אז יש שובע למשך יותר שעות. ומצד שני, אם אני אוכלת משהו עם מעט סיבים,א ז אחרי שעתיים, אני שוב רעבה. אז איך להתמודד עם הרעב הזה ? יש לך טיפים ? תודה מראש דליה

שלום מנסיוני את לא באמת רעבה ואם כן לנסות להרגיל את הגוף לא לקבל כל אוכל אחרי שעה 22. הכל אפשרי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת