ציפראלקס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/09/2015 | 09:18 | מאת: שלי

אני בת 49, בעקבות משבר משפחתי התחלתי לקחת ציפרלקס נגד חרדה ודיכאון.זה עזר לי מאוד להתאושש וחשבתי שאני יכולה להפסיק את הכדור. בפעמים שניסיתי להפסיק חלה שוב התדרדרות וחזרתי שוב לתרופה. אני חוששת שמשימוש לאורך שנים עלולים להופיע נזקים שכרגע איני מודעת להם. אשמח לחוות דעתך. תודה ושבוע טוב שלי

שלום הדאגה מהציפרלקס במקומה - אך התרומה שלו משמעותית. יש מקום לנסות לרדת בהדרגה במינון תוך תוספת שיחות פעילות גופנית כמו הליכות ועוד דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת