קולוניק-כבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/09/2015 | 11:38 | מאת: מיכל

שלום שמעתי על הטיפול לשטיפת מעיים שהוא בעצם מנקה רעלים מהגוף. האם טיפול כזה יכול לעזור לבעיה של כבד שומני? והאם יש סיכונים בטיפול הזה? בברכה מיכל

שלום יש לי נסיון טוב עם טיפול זה בנלווה לטיפולים נוספים במקרים של כבד שומני דר דיין

30/09/2015 | 16:16 | מאת: למיכל

אין שום מחקר מדעי שהוכיח את יעילות הקולוניק בניקוי "רעלים" מהגוף. כשאוכלים הרבה ירקות ופירות עשירים בסיבים + שתיה מרובה הגוף יודע לבד לנקות את ה"רעלים". היו אנשים שעברו קולוניק והמעי שלהם ניזוק.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת