בעיות במעיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/09/2015 | 12:30 | מאת: עדי

שלום ד"ר דיין אני בת 61, בדרך כלל בריאה. שוקלת 60 קילו גובהי 1.50. כבר כמה שנים שאני חשה תחושה לא נעימה בבטן וכל הבדיקות שנעשו יצאו תקינות. רופא הגסטרו שמטפל בי טוען שזה מבנה של המעי הגס ותנועתיות לא טוב ואני עשויה לסבול כל החיים מהבעיה. האם אני צריכה לקבל עובדה זו? או שיש מה לעשות? תודה

שלום חד משמעית לא לקבל! נסי במשך 10 ימים לאכול רק 3 ארוחות מסודרות ביום מבלי לנשנש כלום בין הארוחות.. נא לנסות ללעוס היטב ולא לשתות בזמן האוכל אך לשתות לפחות 2 ליטר מים בין הארוחות. נסי ללכת כל יום כ- 30 דקות אין לי ספק שתהיה הטבה ניכרת בהרגשה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת