שאלות על טיפול הומיאופתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/12/2015 | 13:53 | מאת: דינה

באחת מתשובותיך ב 1.12.15 המלצת על הומיאופתיה קלאסית כטיפול בנוזלים באוזניים. א. מה זו הומיאופתיה קלאסית ובמה היא שונה מהומיאופתיה רגילה? ב. האם הומיאופתיה יעילה גם למחלות מעי כרוניות כמו צליאק, קוליטיס, קרוהן ומעי רגיז? ג. באילו עוד מחלות הומיאופתיה עוזרת? ד. האם בקליניקה שלך מטפלים בהומיאופתיה קלאסית?

שלום הומיאופתיה קלסית זוהי ההומיאופתיה האמיתית. יש מעט מאד בעלי מקצוע שמטפלים ולצערי במרפאתי איו אחד כזה. בהומיאופתיה מטפלים בחולה ולא במחלה והיא יעילה בעיקר בילדים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת