טיפול במחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/12/2015 | 10:15 | מאת: אבלין

שלום דר דר דיין, מה זמן ממוצע / נורמאלי בו החיידקים נשארים בגוף? והאם זה נשאר תמיד? אבלין

שלום זה לא חיידק זה ווירוס וברוב המקרים המחלה נמשכת שניים עד שלושה שבועות ואז הווירוס נעלם ונשארים נוגדנים בזרם הדם. בדרך כלל אין צורך לטפל והמחלה חולפת לבד אך אם המחלה ממושכת אני נוהג לבצע טיפולי אוזון לצורך חיסול הווירוס וכן אינפוזיות עם ויטמין סי דר דיין

27/12/2015 | 02:57 | מאת: CMV/EBV

הגורם למחלת הנשיקה? האם אתה עושה בדיקות (אילו בדיקות) ל CMV או EBV לפני ואחרי הטיפולים האלו? אשמח לשמוע יותר פרטים.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת