תוצאות ct לחוצה מעט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/12/2015 | 18:08 | מאת: זיוה

שלום רב, בעקבות כאבים חוזרים ונשנים בקיבה וצרבות וכן דלקות באגן וברחם נשלחתי לגסטרו ובדיקת ct. בגסטרו ראו שיש דלקת קלה בקיבה ולהלן הממצאים מבדיקת ה ct רופא המשפחה שלי במילואים ואני קצת חוששת אשמח להסבר. 1. שני מוקדים באונה הימנית של הכבג הגדול שבהן קרוב לוודאי המנגיומה. לקורציה סונוגרפית. 2. רושם להרחבה מינימלית של דרכי המרה התוך כבדיות. לקורציה סונוגרפית. 3. הטיול במימדים וסמיכות תקינים. קשרית בקורט 8.8 מ"מ אחורית לטחוך איזודנסית לפרנכימת הטחול- יכולה להתאים לטחולון. 4. ריבוי כלי דם ורידיים סביה הרחם, וריד שחלתי משמאל מעט מורחב בקוטר 8 מ"מ - ליעוץ גינקולוגי. 5. נוזל בדוגלס בכמות מזערית. אודה להסבר והרגעה...

שלום בת כמה את ? לא ממש מפחיד אך יש צורך לבצע אולטרה סאונד של הבטן ושל האגן וכן בדיקה עיי גניקולוג כולל אולטרה סאונד. יש מקום לבדיקות דם כולל תפקודי כבד ומרקרים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת