בלוטת ערמונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/12/2015 | 14:18 | מאת: אלי

שלום ד"ר אני בן 72 , סובל מבלוטת הערמונית מוגדלת . וה- PSA שלי עלה . אני צריך לעשות בדיקה חוזרת. בינתיים המצב שפיר. אבל אני מאוד חושש שזה יהיה ממאיר. הייתי רוצה לדעת אם יש אולי תוספי מזון\ ויטמינים שאני יכול לקחת בכדי למנוע את המצב? מה מומלץ לאכול ? אודה לך מאוד על תשובה מהירה תודה מראש אלי

שלום שאלה טובה והתשובה קשה. אין שום תכשיר או מזון שאפשר באופן מוחלט ומבוסס לבוע שהם יעילים למניעת הממאירות דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת