עזרה באבחון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/12/2015 | 13:12 | מאת: סיגל

שלום ד"ר אני בת 48 הבעיה שלי זה שאני סובלת מסחרחורות קבועות מזה שנים ,כמו כן הצטרפו לכך עוד המון תופעות חולשה איומה עד כדי חוסר יכולת ללכת,רעד בגוף בידים וברגליים בעיקר הרגשת עילפון הרגשה רעה לחץ בחזה מעין צביטות שהולכות וחוזרות בראיה(ראיית נקודות אור קטנות שהולכות ומכסות את שדה הראיה). עשיתי בירורים שכללו בדיקות דם מקיפות סיטי מוח בדיקה קרדיואלית(אקו ,והולטר),די נואשתי מנושא הבירורים. איכות החיים שלי ירודה בשל הסחרחורות והחולשה זה מונע ממני חיים תקינים אשמח לקבל את חוות דעת סיגל

שלום חובה במקרה כזה להפגש לבצע אנמנזה מפורטת לעבור על כל הנתונים ורק כך ניתן לעשות אבחנה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת