לא מצליחה לשיון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/12/2015 | 09:30 | מאת: נחמה

שלום ד"ר דיין אני כבת 50 , בגיל המעבר לפני כשנתיים היה לי התקף אבוד הכרה שהוגדר כאפילפסיה לא היו לי יותר התקפים עד לפני כחודשיים שהיה לי התקף נוסף מאז אני מטופלת בלמיקטל, בנוסף אני סובלת מנדודי שינה שהוחמרו בזמן האחרון . פניתי לפסיכאטר שנתן לי ציפרלקס וקלונקס, מאז אני עיפה מרבית היום ישנה בלילה מתעוררת הרבה וקמה בבוקר עם כאבי ראש . שאלתי היא האם ניתן לטפל ברפואה המשלימה בתופעות אלה לפחות בבעיות השינה אודה לך מאד על תשובתך.

שלום לצערי זהוא מצב לא פשוט שכן חלק גדול מהסימנים הקליניים מקורם בתרופות שאותן לא ניתן להפסיק דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת