עייפות מתמדת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/12/2015 | 09:29 | מאת: רוני

שלום ד"ר אני סובל מתופעה של תשישות ועייפות מתמשכת גם לאחר שינה של 8-10 שעות,מרגיש ממש כאילו סחוט מעייפות ולא מסוגל לחשוב,להתרכז או לתפקד,הגוף שלי לאחרונה הורגל לתפקד עם קפאין אך הקפאין כמעט ואינו משפיע עלי כבר...בעבר אובחנתי כחולה CFS (לפני כ-10 שנים) אך חשבתי כי המחלה חלפה והרגשתי טוב כמה שנים,אך פתאום אני מרגיש עייף וחסר יכולת לתפקד שוב.. האם יש פתרון לבעיה?

שלום לא פשוט נראה שהתמונה הקלינית חזרה. הייתי מאד ממליץ לך לנסות מס טיפולי אוזון עם אינפוזיה של ויטמינים דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת