פצע לחץ בעקב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/12/2015 | 09:34 | מאת: סימה

דר' דיין שלום, אמא בת 65 מאושפזת בבית חולים כבר חודש בעקבות פצע לחץ בעקב. מסתבר כי עצם העקב פגועה ומזוהמת ויש לנתח בדחיפות לחתוך חלק מעצם העקב ואז לראות אם הבעיה תפתר ולא יש לקטוע את הרגל. האם יש פתרון נוסף לנושא חוץ מלכרות ולחתוך? אודה לך על תשובתך המהירה סימה

שלום אם יש זיהום בעצם זו תמונה קלינית לא פשוטה ובדרך כלל חיבים לכרות.. לעיתים טיפולי אוזון מקומיים וסיסטמיים יכולים להיות יעילים ויש מקום לשקול לנסות אותם תוך מעקב רליני קפדני דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת