תולעים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/01/2016 | 16:57 | מאת: מאיה

שלום ד"ר אני בת 40 ולאחרונה (לפני כמה חודשים) נתקלתי בתופעה מוזרה אשר חוזרת על עצמה כבר פעם שלישית - מופיעים לי תולעים הגורמים לי לגרוד רציני . ורציתי להתיעץ איתך מדוע התופעה הזו חוזרת על עצמה כאמור זו פעם שלישית בחצי שנה . ואיך יתכן כי בגילי זה מופיע אשמח לקבל את חוות דעתך תודה רבה מראש מאיה

שלום התולעים לא חוזרות הן פשוט לא נעלמות לגמרי על רקע הטיפול. יש לטפל בכל בני הבית להרתיח סדינים ולתת טיפול ארוך ורציני דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת