פיצה מקולקלת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/01/2016 | 12:53 | מאת: רומי

שלום דר אני בת 25, לפני יומיים אכלתי פיצה בחוץ וקיבלתי בחילות ושלשולים, אבל אני מפחדת להקיא, אני מתאפקת כדי לא להקיא, האם זה דבר מסוכן שלא אוציא את הזיהום מהקיבה דרך הקאה? ויש לי עוד שאלה.. הקיבה שלי מאוד רגישה באופן כרוני ,בעת שאני אוכלת משהו אני סובלת מבחילות, האם יתכן שיש לי מחלה בקיבה? תודה מראש רומי

שלום יש לך מערכת עיכול רגישה. הזיהום בדרך כלל חולף לבד גם אם לא תקיאי. השתדלי לא לקחת תכשירים לעצירת השלשול דר דיין

21/01/2017 | 19:05 | מאת: אלדריץ'

שלום לך ד"ר דיין ,שמי אלדריץ' ,ואני היפוכונדר. השאלה שלי היא האם פיצה יכולה להתקלקל אחרי שבעה ימים מאז שקניתי אותה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת