מעי רגיש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/01/2016 | 13:01 | מאת: שיר

שלום דר , אני בת 26 בשנתיים האחרונות אני סובלת "ממעי רגיז"- אי סבילות חזקה ללקטוז ופרוקטוז , אכילת עוגיות , שוקולדים , פירות וירקות , סיבים כל אלה גורמים לי לשלשולים ויציאות מרובות עם כאבי בטן חזקים עיוותיים , יוצא לי להשתמש הרבה עם סטופיט - כי בלי זה אין לי חיים ...בדיקות גסטרו יצאו תקינות (קולו+גסטר), הרופאה הציעה לי לקחת לורמיקס - ריפקסימין - למשך שבועיים , מה לדעתך? זה יכול לעזור , אני מפחדת לקחת כי ביום זה 6 כדורים(בוקר , צהרים ערב *2)? מיואשת , סופר מיואשת...(לציין עוד שהכל התחיל לפני כשנתיים ועד אז היה לי עצירות)

13/01/2016 | 13:05 | מאת: שיר

שכחתי לציין נניסיתי כל מיני ויטמינים לחיזוק מערכת העיכול - זה גם גרם לי לשלשולים אז הפסקתי

שלום הייתי ממליץ לקחת לורמיקס במינון של 200 מגר כדור שלוש פעמים ביום. במקביל הייתי ממליץ לעשות 2 אינפוזיות עם כל הויטמינים והמינרלים כדי למלא את חסרי הגוף דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת