כל הזמן רעבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/01/2016 | 11:21 | מאת: פלורי

שלום ד"ר , אני בת 30 גובהי 172 ס"מ ומשקלי 100 ק"ג לא נוטלת תרופות משום סוג ותמיד מרגישה רעב ולא מצליחה להוריד במשקל... מה יכול לעזור לי? או נטורופטיה?? או תוספי מזון למינהן?? תודה מראש..

שלום אין קיצורי דרך את חייבת להכנס למסגרת קפדנית של ביקורת חד או דו שבועית. חייבת ללמוד לאכול רק 3 ארוחות ליום בשעות קבועות בישיבה. ללמוד ללעוס טוב ולא לשתות בזמן האוכל אך לשתות כמה שיותר בין הארוחות. ללמוד לא לנשנש כלום בין הארוחות וללכת יום יום 40 דקות ברגל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת