גזים בלתי פוסקים וזיעה עם ריח חריף.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/03/2016 | 09:13 | מאת: איתי

שלום, לפני 3 חודשים לערך התחלתי להרגיש גזים רבים, הגשים בעל ריח חריף מאוד וכמו כן הזיעה מריחה חריפה גם. ניסיתי להימנע מאכילת מוצרי חלב, ביצים, מצליבים וכמובן שתיתי הרבה מים. אני נוטל כדורים על בסיס יומי שמקל אבל לא לגמרי(פחם,גזיםx). אני אובד עצות, זקוק לעזרה תודה.

שלום למרות שזה נשמע פשוט הטיפול לעיתים מורכב. יש לך בתוך הבטן אוכלוסיה של חיידקים או קנדידה או שניהם שמעבדים את המזון המטייל במעיים ומתסיסים טותו ויוצרים גזים. מצב כזה יכול להתפתח לעיתים לאחר טיפול אנטיביוטי ממושך. יש לטפל גם בחיידקים וגם בקנדידה באמצעים תרופתיים וכן לשנות במידה מסויימת את הרכב המזון תוך הפחתת כמות הסיבים התוססים במזון תוך האצת פעילות מערכת העיכול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת