כאבי בטן צרבות חזקות ומחסור בברזל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/05/2016 | 14:15 | מאת: צ'

בן 48 סובל מצרבות חזקות כל הזמן וכאבי בטן אחרי האוכל . אחרי האוכל לוקח אופרדקס פעמים ביום 20 עזר חלקית אחרי כ 12 יום , בדיקות דם תקינות כולל תפקודי כבד אבל fe- iron יצא נמוך מאוד 63 , המוגלובין תקין כנ"ל Ferritin 210 . האם התוצאות יכולות להיות מהעובדה שכ 10 ימים לפני בדיקת הדן אכלתי מעט מאוד בגלל הצרבות בעיקר דברים קלים מאוד ? האם כדאי לקחת בינתיים לקחת תוסף ברזל עדין ( ביסגליסינאט ) או שעדיף להימנע מזה ? אני די סובל ועצבני ולחוץ מהעניין וגם ירדתי במשקל ותשובה מרופא המשפחה שלי לא קבלתי התורים לרופא גסטרו רחוקים ואני אשמח לקחת דעה מרופא בעל נסיון . תודה

שלום הבעיה מורכבת מידי מכדי לדון בה כאן. הייתי ממליץ לקבוע פגישה לאבחנה ואיפול דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת