בעיות ביציאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/05/2016 | 09:02 | מאת: עליזה

שלום. אני עברתי מלפני שנה כריתת טחורים ולפני חודש עברתי ניתוח פיסורה והרחבת שרירי פי הטבעת עקב. כיום אני סובלת ביציאות כשאני מתרוקנת יש לי עדיין לחץ ומן כאב שורף ושוב מתרוקנת והמצב חוזר על עצמו איזה 6 פעמים וזה מגביל אותי מלצאת מהבית. אודה לתשובתך המקצועית. עליזה

שלום בשביל תשובה מקצועית צריך לקבל הרבה יותר פרטים בגדול יקח זמן של כמה שבועות והרירית באזור תחלים ורוב התופעות יחלפו אם ישארו בעיות פני בשנית דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת