לימפוציטים מעל לנורמה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/05/2016 | 19:49 | מאת: רחלי

שלום, בני בן ה21 טייל בפרו, שם היו לו שילשולים, נבדק שם ע"י רופא שנתן לו אנטיביוטיקה מתאימה והשילשולים חלפו.כל זאת לפני כשבוע וחצי . הוא חזר לארץ לפני כשבוע ובעוד כשלושה שבועות הוא נוסע לטיול נוסף ( הכרוך בהרבה הליכה )לאירופה לשבועיים למון בלן. בבדיקת הדם היום התקבלה תוצאה של 44 בלימפוציטים כשהגבול הוא 40 והגלוקוז יצא 65 כשהמדד הנמוך ביותר הוא 70. מה משמעות הממצאים והאם הוא יכול לצאת לטיול הכרוך במאמץ פיזי? תודה מראש רחלי

שלום אפשרות לאיזה שהוא זיהום וירלי צריך לחכות ולחזור בהמשך על ספירת דם. רמת הסוכר הנמוכה חסרת משמעות דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת