בעיות בשתן כבר מספר ימים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/06/2016 | 01:22 | מאת: בדוי

בן 16.5 בימים האחרונים, לא מצליח לתת שתן בלילות דבר שמאוד מקשה ומפריע לישון במהלך היום אין שום בעיה אך בלילות יש קושי רב למתן שתן , הרגשה כאילו השלפוחית מלאה אך בעצם לא מצליח להוציא שתן מה שגורם להרגשת לחץ וטפטוף(דליפה של שתן) שבכלל לא קוראת כשאני מתעורר בבוקר אני מתעורר עם שתן רב מאוד אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות תודה מראש.

שלום האם יש תום או צריבה במתן שתן? יש מקום לשקול ביצוע אולטרה סאונד דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת