מתה מפחד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/09/2003 | 14:58 | מאת: שני

שלום! בגלל דימומים בצואה, הומלץ לי לערוך בדיקה פולשנית למערכת עיכול עליונה. שמעתי מחברים שעברו בדיקות כאלו, שזה פשוט נורא ואיום. למרות הטשטוש (שזה בעצמו גרם לסחרחורת ) התחושה נוראית. האם אי אפשר לבצע בהרדמה? אם אעשה צילום קיבה (אולי לא מדויק כמו הפולשני) האם בעזרת תוצאות הצילום, אוכל לראות אם אני חייבת להמשיך בכל זאת בבדיקה שאני מתה מפחד ממנה ומפחדת שלא אוכל לשתף פעולה עם הבודק. הצילו!!!! מה לעשות?

10/09/2003 | 20:16 | מאת: ירון

במרפאות פרטיות יש היום מצלמה זעירה אותה מחדירים למערכת העיכול. המצאה ישראלית שמאוד נפוצה בארה"ב וחוסכת הרבה כסף ועינויים לחולה. זו בדיקה יקרב ול ממומנת ע"י סל הבריאות אולי ממומנת ע"י הבטטטוח עדיף או איך שזה נקרא בקופות חולים השונות. הרבה בריאות

שלום הפחד זו המחלה הקשה ביותר! אם יש צורך בשתי הבדיקות עליך לבצע את שניהם-לא ניתן ללמוד מבדיקה אחת לגבי הצורך בשניה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת