אוטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/09/2003 | 16:16 | מאת: יעל

בני בן השנתיים ושלושה חודשים סובל מאוטופיק דרמטיטיס , נמצא בטיפול מרפאת אלרגיה, בנתיים כל הבדיקות שנעשו לו , לא העלו דבר. נסינו בהוראת הרופא להפסיק מוצרי חלב לשלושה שבועות , אבל זה לא הועיל . המחלה מתפרצת בערך אחת לחודש ואז הוא מתגרד וסובל מאוד גם בתקופות בהן אין התפרצות העור מגרד כך שמעטים הזמנים בהם הוא נקי לגמרי מפצעים . שאלתי היא האם קיים טיפול אלטרנטיבי לבעיה בתודה יעל

שלום חד משמעית כן! טיפול הומיאופתי טוב יכול לעיתים לפתור את הבעיה -בעיקר אצל ילדים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת