מלנכליה ודיכאון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/09/2003 | 16:50 | מאת: שולי

ברצוני לשאול האם לאסכולות שונות מתחום הרפואה הטבעית ישנו מענה לדיכאון מאחר ואני מאד חוששת מתופעות הלוואי של התרופות הפסיכיאטריות? הדכאון אינו חמור ואינו מלווה במחשבות אובדניות למשל, אך בהחלט מפריע?

13/09/2003 | 00:01 | מאת: דניאלה

ראשית לשתות הרבה חליטת תה פסיפלורה. זה מאוד מרגיע. להמנע מלאכול שוקלד ומוצרים מתוקים ולהפסיק לשתות קפה.

שלום בחלק ממקרי הדיכאון היו לי הצלחות מרשימות-לעיתים תוך שילוב טיפולי עם פסיכיטר מסוים,המקבל את דרך טיפולי בבעיה. את מוזמנת להתקשר. דר דיין

14/09/2003 | 01:30 | מאת: ארנון ג.

לדעתי מנסיון בתרופות אנטי דכאוניות כדאי לא להשתמש בהן. כדאי לעשות ספורט בצורה רצינית ,קראתי גם שחרדל פועל נגד חרדות,לדעתיגם דכאון נובע מבעיה פיזית ולא נפשית כי הרי נפש בריאה בגוף בריא ובעיה פיזית יכול להיות וירוס,חיידק. כדאי גם פלפל חריף,חלב לפני השינה,קפה,קקאו,תה פרע ,מרווה,חיידקים פרוביוטים אבל הכי חשוב ספורט ואת זה אמרו רופאים,ראו מאמר בקשר ל"פרוזק" בחיפוש וואלה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת