קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/09/2003 | 10:55 | מאת: פלמוני

קראתי קצת על המחלה הזאת , ואני חושד שמא יש לי אותה כבר מספר שנים. האם תוכל לפרט קצת על המחלה , תסמינים יותר ברורים , בדיקה אפשרית , טיפולים וכו' ? (פשוט התסמינים שקראתי לא נראים לי ברורים מספיק וחד משמעיים ) תודה רבה !

12/09/2003 | 23:54 | מאת: ירון

פשוט לך להבדק ואל תכניס לך לראש שטויות

14/09/2003 | 01:20 | מאת: ארנון ג.

שלום אין תסמינים אינדוידואלים-וגם קשה מאד לעשות אבחנה חד משמעית. בחלק מהמקרים הפתרון הוא לנסות ולטפל ולראות אם התלונות יחלפו. בהצלחה. דר דיין

14/09/2003 | 12:38 | מאת: לביא

חבל שהתשובה של הדוקטור כל כך לא רצינית. האיש שאל שאלה חשובה שמעסיקה רבים, אולי תנסה לפרט קצת על המחלה ועל הטיפול?

25/09/2003 | 20:30 | מאת: פלמוני

טוב, תודה לכולם !

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת