ANKYLOSING SPONDYLITS

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/09/2003 | 02:58 | מאת: OFER

דר נכבד אני סובל ממחלה זאת מספר שנים אולם לאחרונה המצב הולך ומחמיר אנני מסוגל להניע את הצואר ןלא עוזרות התרופות השגרתיות נאמר לי עי ראמטולוג שרופה בשם remicade נותנת תוצאות מה דעת הדר בנדון תודה מראש עופר

12/09/2003 | 23:52 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

קים טיפול אלטרנטיבי בעזרת ביומגנטים. ראה דואר אישי שנשלח אליך

שלום לא מכיר את התרופה הנל-אך אין תרופות היודעות לרפא מחלה זו. אשמח מאד לשוחח עמך-שכן היו לי מס חולים עם מחלה זו שהצלחתי משמעותית לשפר את איכות חיהים. דר דיין

21/09/2003 | 08:54 | מאת: אהרוני

ראה מכתב אישי אהרוני

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

01/10/2003 | 01:20 | מאת: ofer haran

דר נכבד אם תוכל לעזור לי בעצות אודה לך מאוג כיוון שכאבים הם בלתי נסבלים אם תוכל לחזור אלי תודה עופר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת