סקלודרמה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/09/2003 | 10:58 | מאת: שרית

שלום דודה שלי סובלת ממחלת הסקלודרמה הרופאים טוענים שהמחלה נמצאת אצלה ב"דהירה" והיא פגעה כבר בכליות ובריאות אנו חוששים מהידרדרות במצבה ומנסים למצוא כל פתרון אפשרי מהו הטיפול האידיאלי למחלה? האם ישנם טיפולים אלטרנטיביים או תרופות ניסיוניות בעולם (המצב כה חמור שנהיה מוכנים לנסות הכל) אשמח לקבל מידע גם מאנשים שחלו במחלה ויכולים לייעץ תודה מיוחדת שרית חיימיאן.

שלום הייתי שמח לשוחח איתך.טל 03-6496888 דר דיין

21/09/2003 | 08:37 | מאת: שרית חיימיאן

תודה רבה על ההתיחסות מכיוון שאין לי מספיק פרטים על הטיפול שהיא קיבלה יתקשר אליך אבישי, בנה של רבקה דודתי. שוב המון תודה שרית חיימיאן.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת