בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2003 | 14:28 | מאת: יפית

שלום רב אני מקווה שאני בפורם הנכון...מה המשמעות שבלוטת התריס "איטית" מהנורמה, והאם יש לכך השפעה על עלייה במשקל ועייפות?? אשמח להסבר ותשובתך תודה רבה

17/09/2003 | 22:24 | מאת: מיקי

ועוד איך... אני כבר למעלה מ- 10 שנים עם תת פעילות של בלוטת התריס וזה אכן גורם לחילוף חומרים איטי, על כל המשתמע מכך: כולל השמנה ועייפות.

18/09/2003 | 14:28 | מאת: ירון

ועוד איך תזונה עשירה ביוד כלומר דגים ואצות ינם תשפר את המצב ואז המשקל גם ירד נא לא להפריז ומומלץ לפנות לנאטורופט/ית

21/09/2003 | 14:47 | מאת: יפית

תודה עבור ההתייחסות-יש דברים נוספים שכדאי לאכול??ובאם אני עושה ספורט זה יועיל??

שלום מדובר במצב שבו בלוטת המגן אינה מיצרת את מלוא הרמה ההורמונלית הדרושה-וחלק מהביטויים הקלינים יכול להיות כבדות הרגשת קור עליה במשקל ועוד. הטיפול יחסית קל עיי תוספת ההורמון החסר. דר דיין

21/09/2003 | 14:45 | מאת: יפית

האם ממולץ לקחת טפול תרופתי במינון נמוך-הנושא פשוט חדש לי-האם כדאי להתייעץ עם מומחה לנושא?? אשמח לתשובתך

שלום את מוזמנת להתקשר לטל 03-6496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת