OLIGODENDROGLIOMAS

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2003 | 22:28 | מאת: מיקי

האם יש לרפואה האלטרנטיבית מה לתרום לתהליך השיקום מ- OLIGODENDROGLIOMAS ?

18/09/2003 | 17:23 | מאת: Gubi

שלום מיקי, לא ניתן בפורום לפרט את כל שיש לרפואה ההוליסטית להציע בתחום הטיפולי והמניעתי של מחלת הסרטן. כמובן שהכל צריך להיעשות בהתאמה אישית למטופל, לאחר תשאול מקיף ותוך לקיחה בחשבון של פרמטרים רבים. אתן לך את עצתי בשני גרוש לגבי דברים שיכולים לעזור ולמנוע חזרה של הגידול: --התרחקות מפטרוכימיקלים --התרחקות מקרינה מסוגים שונים --התרחקות מחומרים מסרטנים אחרים --עקירת שיניים אשר נעשה בהן טיפול שורש (טיפולי שורש הם מקור עצום להתקפה של רדיקלים חופשיים ולא אחת נחשבים כאחת הסיבות להתפתחות סוגי סרטן שונים כולל סרטני מוח. --החלפה של סתימות אמלגם בסתימות פורצלן ע"י רופא שיניים הוליסטי. מעבר לכל הנ"ל יש כמובן את הנושאים המאוד נרחבים של תזונה אנטי סרטנית, פעילות גופנית, התנקויות (DETOX), תוספי מזון, אנטיאוקסידנטים, פעילות גוף-נפש להזכיר רק מעט. במידה ותהיה מעונין במידע נוסף, אשמח לעזור. בריאות שלמה, גובי

18/09/2003 | 21:57 | מאת: תודה :-)

שלום אין לי מה להוסיף על מה שנכתב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת