מחלות דרכי העיכול העליונות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/09/2003 | 11:09 | מאת: ZEHAVA

ד"ר דיין, שלום רב, בעקבות שאלתי אליך מ-14/09/03 אודות דיספגיה, אבי אושפז באיכילוב, ובתעודת השחרור מביה"ח נרשם שהוא סובל מ-גסטריטיס, אסופגיטיס, דואדניטיס, וכן מחידק הליקובקטר פילורי. מה אומרות המחלות הללו? מהו חידק ההליקובקטר ? איך מטפלים במחלות הללו? ( אבי קיבל תרופות בשם : לוסק, פלג'יל קלסיד ואורלטן) תודה מראש על כל מידע שיאיר את עינינו בנושא. שנה טובה.

שלום מדובר בזיהום עיי חידק בריריות מערכת העיכול העליונה. הטיפול שקיבל מטרתו לחסל את החידק תוך הפחתת החומציות במערכת העיבול. הטיפול לא קל ללקיחה מלווה בדי הרבה תופעות לוואי עם סיכוי די גדול לחזרה של הזיהום לאחר מס חודשים. קימים טיפולים אלטרנטיביים יעילים לא פחות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת